Каталог на магазини за врати в България

Белите врати в домашния интериор

Универсална опция за почти всеки интериор са белите крила. Те са хармонично съчетани с мебели от всякакви цветове, оптично разширяват пространството и могат да се превърнат в основен акцент на стаята.

Бели врати: широка гама на модели и нюанси

Най-скъпите модели са изработени от MDF и покрити със защитно покритие, а фурнированите са подходящи за хора с по-нисък бюджет. Има много дизайнерски опции: изящни класики, модерни и високотехнологични – списъкът е дълъг. Има и избор на нюанси: от снежно бяло до слонова кост и всеки по свой собствен начин е добър. Примерно, ако атмосферата на уют ви позволява да създавате меки млечни тонове, то студената скала ще отговаря на ултрамодерния облик на апартамента.

Популярни са панелните дизайни направени в класически стил с фрезовка или рисунки. Те спадат към категорията на луксозните и скъпи модели. Платното може да бъде семпло и със стъклени елементи. Интересно съчетание е с леко оцветено стъкло.

Къде могат да бъдат монтирани?

Вратите с бял цвят изглеждат перфектно в помещение, в което преобладават светли цветове. И обратното, тези продукти не изглеждат добре в интериор с тъмна обстановка. Цветът на крилото влияе върху възприемането на пространството. Ако тонът е по-светъл от подовата настилка, стаята ще изглежда по-голяма. Ето защо, светлата врата е отлична за коридора и детската , кухнята и спалнята, тоалетната и банята, както и за офисните пространства.

Стилът на интериора е определящ фактор при избора на цвят на вътрешната врата. Дизайнът на бялата врата се вписва идеално в стила на минимализма, прованс, ретро, ​​скандинавски и античен.

Тази универсална белота …

Бялото е чисто и неутрално. Не създава дисхармония с други нюанси. Например, спомага да постигнете единство на стил, когато искате да монтирате в цялата къща елементи и врати със същия нюанс.

 

Да изберете цвят в тази ситуация не е лесно, понеже той трябва хармонично да се вписва във вътрешността на всяка стая. И ето защо белите врати могат да бъдат перфектното решение! Те създават усещане за простор, съчетани с мебели, подови настилки и други детайли, без да се губят от общата картина.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *