Каталог на магазини за врати в България

НАЙ-СТРАННИТЕ ВРАТИ, ИЗРАБОТВАНИ НЯКОГА

Всички сме виждали стандартните модели на врати. Те могат да бъдат съвсем семпли и изчистени, с фрезовка или пък със стъкло. Но има и някои още по-интересни идеи за интериорен и екстериорен дизайн. В дома си такъв тип врати биха си представили само най-ексцентричните личности. Целта тук е оригиналност и креативност. И определено е постигната успешно.

Някои от показаните по-долу модели веднага грабнаха вниманието ни. И държим и Вие да разгледате тези произведения на изкуството. Със сигурност заслужават вниманието Ви.

Врата имитираща напукана дървесина

Изглежда изключително любопитно.

Нестандартна врата

Тенис врата

Друг модел, който решихме да Ви представим, е врата, която се превръша в маса за тенис. Изключително подходяща е за детска или тийнейджърска стая, а също и за помещение, чийто собственик е почитател на тенис на маса. Така непрекъснато ще има възможност за игра вкъщи, а предимство е и, че тя спестява пространство в дома.

Врата дъска

Този модел също ни впечатли истински. Тук вратата представлява дъска, на която може да се пише и дори да си оставят бележки помежду си живущите в дома. Освен, че е екстравагантно решение за дизайн, тази идея е и много практична. Комуникацията чрез такива съобщения може да е много приятен и полезен навик. Вашите гости също ще бъдат очаровани от оригиналния облик на вратата.

Друг интересен модел е врата, която изглежда като фрезована на външен вид. Но всъщност е тип „хармоника” и върху нея се показват своеобразни закачалки. Отново е практичен модел и си струва да имате нещо подобно в дома си. Много удобно решение за съчетание между врата и закачалка е.

Има много интересни модели, които заслужават Вашето внимание и време. Ако сте творческа натура и Ви влече различното при избора на дизайн, би било добра идея да се отдадете на своето въображение и да проектирате свой собствен модел врата. Всеки, който гостува в дома Ви, ще е възхитен от оригиналния Ви интериор.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *