Каталог на магазини за врати в България

Най-странните врати изработвани някога

Всички сте виждали стандартните модели на врати. Те включват, както изчистени и семпли варианти, така и с фрезовка или пък със стъкло. Но има и някои още по-интересни идеи за интериорен и екстериорен дизайн. В дома си такъв тип врати, биха използвали само най-ексцентричните личности. Целта тук е оригиналност и креативност. И определено е постигната успешно.

Някои от показаните по-долу модели веднага биха грабнали вниманието Ви. И държим да ги разгледате, защото можем да ги оприличим на произведения на изкуството. Определено, не бихте съжалявали да отделите от времето си, за да се запознаете с информацията по-долу.

Врата имитираща напукана дървесина

Изглежда изключително любопитно.

Нестандартна врата

Тенис врата

Друг модел, който смятаме, че ще Ви заинтригува, е врата, която се превръша в маса за тенис. Изключително подходяща е за детска или тийнейджърска стая, а също и за помещение, чийто собственик е почитател на този динамичен спорт. Така непрекъснато ще има възможност за игра вкъщи, а плюсът е и, че тя освобождава още място в дома.

Врата дъска

Този модел също ще Ви спечели на своя страна. Тук вратата представлява дъска, на която може да се пише и дори да си оставят бележки помежду си живущите в дома. Освен, че е екстравагантно решение за дизайн, тази идея е и много практична. Комуникацията чрез такива съобщения може да е много приятен и полезен навик. Гостите Ви също ще бъдат очаровани от оригиналния облик на вратата.

Друг интересен модел е врата, която изглежда като фрезована на външен вид, но всъщност е типа „хармоника” и върху нея се показват своеобразни закачалки. Отново е практичен модел и си струва да имате нещо подобно в дома си. Много удобно решение за съчетание между врата и закачалка.

Има много интересни модели, които са оригинални и запомнящи се. Ако сте творческа натура и Ви влече различното при избора на дизайн, би била отлична идея да се отдадете на своето въображение и да проектирате свой собствен модел врата. Всеки, който гостува в дома Ви, ще е възхитен от уникалния Ви интериор.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.