Каталог на магазини за врати в България

Опции за привличане на вниманието за вашата предна врата

С целия акцент върху цвета на боята и сайдинга, входната врата лесно може да се загуби при разбъркването на външните актуализации. Подмяната на стара входна врата е всъщност една от най-популярните идеи за обжалване на бордюри, което прави избора на вашата входна врата за нов дом изключително важен.

Това е нещо повече от декоративна характеристика – това е важна инвестиция. Както сигурността, така и стилът оказват влияние върху стойността на вашия дом, за това най-добрия избор, на който се спират повечето клиенти е блиндирана врата. И така, има няколко практически въпроса, които трябва да се вземат предвид при избора на нова входна врата: а именно материал, цена и стил. Стилно, входната ви врата трябва да се вписва архитектурно в останалата част от дома ви, но не позволявайте това да ви възпира и да пропуснете възможността да изразите личността си.

Шестопанелната врата е много традиционна, докато сводестата врата с витражи има по-капризни и една френска врата добавя елегантност (да не говорим за чудесен източник на естествена светлина). Дори нетрадиционната стоманена врата е придобила популярност в съвременната архитектура, хвалеща се със здравина и достъпност. Металът обаче провежда температура, така че не винаги е най-ефективният вариант в екстремен климат. Входната вратаот масивно дърво винаги ще издържи като класика, въпреки че е малко по-скъпа и изисква малко повече поддръжка и ремонт, ако е необходимо поради своята чувствителност към влага и слънце.

Нестандартна входна врата

Вратите от фибростъкло са на средна позиция както на достъпна цена, така и на издръжливост – да не говорим, че са налични в много стилове, включително тези, които имитират дърво. И накрая, независимо от материала отдолу, цветът е от ключово значение за предизвикването на точните емоции, които искате от гостите, които влизат във вашия дом. Независимо дали търсите жизнеността на червеното или жизнерадостта на жълтото, нека какъвто и цвят да изберете да бъде израз на вас.

Класическо червено

Повдигната панелна врата, оградена от остъклени странични панели, има класически чар и облицовки на бордюра. Бялата облицовка около рамката на вратата добавя контраст и визуален поп.

Традиционен дървен панел

Дървената входна врата изглежда свежа с ярко жълта боя. Обковът от ковано желязо контрастира добре с бялата облицовка, а колекция от малки прозорци осветяват външния вид, като същевременно осигуряват на обитателя оглед на посетителите.

Съвременна двойна врата със стъкло и странични елементи

Персонализираната врата се наслаждава в луксозен стил. Геометричният дизайн на стъклото и комбинацията от черен цвят създават зашеметяващ съвременен ефект. Ценен съвет как да изглежда Вашата врата.

Класическа входна врата

Витражи

Позволяват на светлината да се филтрира през входа, като същевременно осигурява поверителност. Да не говорим, жителите могат да поздравят всеки посетител с произведение на изкуството, преди дори да влезе в дома.

Декоративно желязо

Декоративно ковано желязо покрива матирано стъкло. Желязото осигурява уникален външен вид, както и допълнителна сигурност.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *