Каталог на магазини за врати в България

Опции за привличане на вниманието за вашата предна врата

Определено фасадата на къщата трябва да е в синхрон стилово и цветово с външната врата. Промените по боята отвън, могат да я направят незабележима и твърде обикновена или неподходяща, чисто визуално. Друг е въпросът, че с годините амортизацията ѝ може да е стигнала дотам, че да не гарантира вече никаква сигурност за жилището Ви. Ето, поради тези причини решението за подмяна не бива да се бави и пренебрегва.

Практични цели, към които да се стремите при покупка


Закупуването на блиндирана врата се оказва всъщност нещо повече от просто промяна на декорацията при входа на дома Ви, тя е инвестиция за бъдещето Ви. Отношението Ви към сигурността, така и към стила оказват влияние върху стойността на дома, затова най-добрият избор, който предпочитат някои домакинства е именно – блиндираната врата. И така, има няколко практически въпроса, които трябва да се вземат предвид при избора на нова входна врата, а именно материал, цена и стил.

Нестандартна входна врата

Материал


Материалите при вратите врата могат да придадат, както традиционно излъчване, така и модерно. Една входна врата със витражи от стъкло носи своята уникалност, а една френска врата изпъква със неподправена елегантност, а да не говорим, че е чудесен източник на естествена светлина.


Дори нетрадиционната стоманена врата е придобила популярност в съвременната архитектура, тъй като притежава здравина и достъпна цена. Металът обаче е проводник на температурата, така че невинаги е най-ефективният вариант в екстремен климат, затова задължително вижте с каква изолация разполага във вътрешността си.


Входната врата от масивно дърво винаги ще остане класика, въпреки че не е изобщо бюджетна, тя изисква и доста внимание. Нейната поддръжка е регулярна, а ремонтът, ако е необходим се налага, поради чувствителността ѝ към влага и слънце.


Вратите от фибростъкло
са на средна позиция, както ценово, така и по издръжливост, да не говорим, че са налични в много стилове, включително тези, които имитират дърво.

Класическа входна врата

Цвят и стил

Стилно, входната Ви врата трябва да се вписва архитектурно в останалата част от дома Ви, но не позволявайте това да Ви възпира и да пропуснете възможността да изразите личността си.

Независимо от материала отдолу, цветът е от ключово значение. Всичко опира до Вашето усещане, дали търсите жизнеността на червеното или жизнерадостта на жълтото, то нека какъвто и цвят да сте избрали, той да олицетворява Вас като душевност.

  • Класическо бяло

Врата в този вечен цвят говори, че Вие не искате да криете нищо. Открити сте към света, общувате с лекота, но държите на собственото си мнение. Бялата облицовка е издържана стилово, добавяйки контраст и идентичност.

  • Традиционен дървесен панел

Входната врата с дървени панели създава атмосфера на уют. Вие сте гостоприемни и топли хора, които винаги ще се притекат на помощ. Предпочитате да залагате на познатото, отколкото да експериментирате с модерното.

  • Модерна черна двойна врата със стъкло

Персонализираната двойна врата крещи, че обичате лукса. Геометричният дизайн на стъклото и комбинацията от черен цвят създават зашеметяващ съвременен ефект.

  • Витражи

Тези декоративни стъкла, позволяват на светлината да прониква през входа, като същевременно осигурява и поверителност. Да не говорим, че живущите, представят дома си пред всички отвън като произведение на изкуството, още преди да са прекрачали прага.

  • Декоративно желязо

Добавянето на декоративно ковано желязо над матирано стъкло, осигурява уникален външен вид, както и допълнителна сигурност. То е ключов детайл и красив елемент, който допринася за изключителния външен вид, както на входната врата, така и на сградата.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.