Каталог на магазини за врати в България

Топ 5 въпроси за материалите използвани при изработката на входни блиндирани врати

 

Изборът на входна врата винаги е бил труден. Въпросите, които възникват са много като например: „От какво са изработени тези врати?”, „Достатъчно здрави ли са?”, „От какъв материал е изолацията?”, Добро ли е заключването им?”, „Имат ли дългосрочна гаранция?” и т.н.

Днес ще се постараем да отговорим на всички от тях, за да може да се чувствате спокойни, когато дойде времето за смяна на старата врата.

Топ 5 въпроси за материалите използвани при изработката на входни блиндирани врати.

I. От какво са изработени тези врати?

Ето от какво: два броя МДФ ламинирани или лакирани плоскости, метален лист с дебелина 1.2 мм и допълнително метално оребряване. Касите са метални прахово боядисани и са с первази от двете страни, обхващащи целия зид.

 

II. Достатъчно здрави ли са?
Предвид посочените по-горе характеристики, съвсем спокойно мога да заявя, че входните блиндирани врати, които предлагаме са изключително устойчиви и стабилни. С тях може да се чувствате добре подсигурени в своя собствен дом, а уютът, който ще ви създадат е незаменим.

 

III. От какъв материал е изолацията?
Има два вида изолация, които се използват за производството на входни врати и те са: полистерен или минерална вата. Те служат, както за звуко-, така и за топлоизолация. Пълнежът тип „минерална вата” е по-висококачествен, но пък моделите, изработени с полистерен, компенсират с цената си.

 

IV. Добро ли е заключването им?
Двете заключващи системи и допълнителното резе определено ще са Ви от полза против влизане взлом. Долният патрон е тип „ямков” – за по-голяма защита, а горният е секретен. От другата страна на крилото има поставени пасивни шипове, които са против разбиване.

 

V. Имат ли дългосрочна гаранция?
Разбира се! Както всеки един продукт предлаган на пазара, така и входните блиндирани врати също имат гаранция и то цели две години!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *