Каталог на магазини за врати в България

Може ли твоят дом да бъде оригинален

Колко често правите основен ремонт на дома си?

Отговора е ясен, че огромна част от нас си позволяват веднъж да направят преобразяващ дома им ремонт. Не всеки може да си позволи да харчи толкова много от бюджета си за ремонтни дейности, какво остава да оставим жилището си на нула, без мебели и декорации и да го украсим с нови такива.

Поради тази причина всички искаме да постигнем прекрасен резултат след обновяването.

При започването на тези преобразяващи дома ни ремонти сменяме мебели, подови настилки, врати, аксесоари, декорации и т.н. Всеки от нас търси своя уникален интериор, всеки от нас иска домът му да бъде оригинален и в крак с модните тенденции.

Сменяйки вратите в дома си трябва да вложим малко въображение, за да постигнем интересен резултат. Вратите в днешно време нямат нищо общо с преди време, сега смело можем да заявим, че с една врата се променя целия облик на помещението.

Врата

Затова ще се заемем със тази задача, да ви представим интересни модели врати.

Врати с класически форми, врати със стъкло, стъклени врати и още много други. Всяка една от тях придава различно усещане. Класическите форми например носят дъх на ретро стил, придават вид на богат интериор запазен с годините. Бляскав интериор пък може да пресъздадете с изцяло стъклените врати, които може да направите изцяло по ваш вкус и дизайн. Ако са с принтово стъкло с пейзаж или някаква забележителност директно ще ви пренесат там. Всеки дом може да бъде прекрасен и различен само с една добре подбрана интериорна врата. Страхотно решение би било между две преходни помещения да сложите плъзгаща врата със стъкло, с някаква декоративна лайсна или огледало.

Добре би било да добавите вратата на банята в списъка с врати за смяна, защото старата врата ще бъде като петно за интериора ви след смяната на останалите врати. Прекрасно решение за баня за вратите изработени от алуминий, но с вече по-красив дизайн, който предлага избор на цвят съответстващ на останалите интериорни врати.

Всичко е въпрос на усещане от ваша страна, вече има достатъчно модели, цветове и форми, че да може да се задоволи всеки вкус и стил. С малко въображение и желание за постигане на различен интериор ще имате огромен успех!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.