Каталог на магазини за врати в България

Входна врата Фън Шуй

Къща с врата Фън Шуй

Всички се стремим да гарантираме, че домът ни е изпълнен само с положителна енергия. Ако ще изграждате частно имение, за да може къщата Ви да бъде наситена с положителна енергия, трябва да я подредите във Фън Шуй. Подходящи са и югоизточните и югозападните посоки. Избягвайте поставянето на вратата от северната страна на къщата и от западната. И ако вече сте щастлив собственик на апартамент или сте закупили частна къща, тогава има няколко съвета за вас.

Избор на цвят по Фън Шуй

За да поканите положителна енергия и нейното натрупване в къщата е необходимо да оцветите входната врата в правилния цвят, което зависи от местоположението ѝ спрямо кардиналните точки. Ако отива на югозапад или запад, тогава специалистите по Фън Шуй препоръчват да я боядисате в бежово, бяло, кафяво или сребристо. Ако е насочена на север – тогава в черно или синьо. Ако се намира на североизток, се препоръчва боядисване в жълти и кафяви цветове. Ако вратата е обърната на изток, тогава зеленото, черното или синьото са подходящи за нея. Конструкцията обърната към юг може да бъде боядисана в червено или зелено. Между другото, може да бъде на елементи. Например, използвайте триъгълните елементи, за да украсите вратата към южната страна и заоблените елементи към страната, която гледа на запад или на югозапад.

 

Пространството около входната врата

Друго основно правило е да създадете достатъчно пространство около вратата. Ако обърнете внимание на местоположението на стълбите. Нежелателно е местоположението на продукта в подножието на стълбите, както и в горната му част. За да създадете благоприятен Фън Шуй в този случай, можете да направите следното: да повишите прага с няколко сантиметра. От голямо значение е осветлението в антрето. Ярката светлина, особено идваща от кристални полилеи, привлича Чи енергия в дома. Опитайте се да осветявате всеки ъгъл в коридора, тогава Чи ще е във вашия дом. И за да създадете комфорт в коридора пред вратата, поставете килим.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *