Каталог на магазини за врати в България

Входна врата и лята метална каса

Лятата Метална Каса (ЛМК) е нещо много неприятно, когато касае избора и смяната на входна врата. Много клиенти, които живеят в панелни жилища имат ЛМК. Обикновено тези жилища имат проблем с денивелацията, както и нестандартните размери на отворите. Смяната на вратата може да се окаже предизвикателство, но не е невъзможно.

Дилема

Дилемата тук е между това да я изкъртите, за да имате по-богат избор или да си поставите врата серия Хармония и да си спестим всичко това. Разбира се, къртенето винаги е решение, за жалост в някои случаи единственото. Махането на ЛМК Ви предоставя възможност за избор на модел входна врата. Защото заедно с отстраняването и се оформя и строителният отвор и реално няма пречка да се постави, каквато и врата да изберете. Всичко това обаче е съпътствано с много шум, средства и прахоляк.

Входната врата серия Хармония

От друга страна входната врата серия Хармония е чудесен избор за тези от Вас, които искат да си спестят къртене, чистене, доизмазване, шумът, който ще осигурите на съседите и не на последно място допълнителното заплащане за тази дейност. Този тип врати са създадени, именно и специално заради ЛМК, без да е направен компромис с качеството, изработката или материал на тази врата. И най-вече, тя е замислена да бъде удобна за поставяне. Поставя се директно (челно) върху стената, буквално като рамка. Размерът на вратата е 94/201 см., което означава, че касата, върху която се монтира, трябва да е по-малка. За да не се вижда старата Ви ЛМК, производителите са дали възможност да се облече с МДФ, както ЛМК, така и самата каса на вратата.

Краен резултат

Крайният резултат ще Ви впечатли, защото ще видите една красива и надеждна врата. Разбира се, ако сте си харесали този модел, но нямате ЛМК, трябва да знаете, че може да се постави и на тухлено жилище, достатъчно е отворът да отговаря на необходимите размери.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.