Каталог на магазини за врати в България

Входна врата при панелни жилища

Входната врата е първия ни „сблъсък” с едно жилище, първото ни впечатление. При избора ни на входна врата, първосигналната мисъл, която имаме е колко хубава трябва да бъде и как би изглеждала. Разбира се, мъжката аудитория, освен от визия, се интересуват и от техническите характеристики на вратата, но достатъчно ли е това?

Голяма част от клиентите, с панелни жилища, не са запознати с факта, че при избор на входна врата, в повечето случаи, е необходимо да се премахне лятата метална каса, ако има такава.

Защо това се налага?

Повечето входни врати, които се предлагат не са предназначени да обличат лята метална каса. Тоест изборът, който имаме за входна врата, независимо метална или блиндирана, е много по-широк, когато нямаме лята метална каса.

Голяма част от тях предлагат различен цветови избор, както и избор на размер. При някои от моделите клиентът сам може да прецени по-малка или по-голяма входна врата да си постави. Заради изобилието от избор на врати, може да си избере и на кой/ кои модели техническите характеристики го удовлетворяват повече.

Задължително ли е премахването на старата метална каса? Не, не е задължително, все пак едно решение за премахване на лята метална каса е обвързано, както с допълнителни разходи, така и с допълнително къртене, оформяне на подходящ отвор, шум, мръсотия и време.

Но лично според нас тази крачка си „струва”, защото избора на входна врата за лята метална каса е сведен до минимум, както по отношение на визията, така и относно техническите характеристики. Обличането като услуга само по себе си, увеличава стойността на вратата, тоест освен, че се заплаща самото обличане, се заплаща като отделна процедура и поставянето. Вратата може да бъде поставена и без обличане, но тогава няма да има напълно завършен вид.

Разбира се, личния избор е за Вас, но ние сме на мнение, че крайният резултат, който ще постигнете при премахване на лята метална каса си заслужава отделеното време и временни неудобства !

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.