Каталог на магазини за врати в България

Вратички за всички домашни приятели

Вече във всяко домакинство, почти, има kоте, куче или друг любимец, а някои хора живеят сами и си го взимат за компания. Толкова се привързват и обичат, че започват да ги смятат за равноправни членове на семейството. Четейки статия на тази тема, явно и Вие имате или искате да се сдобиете с домашен приятел. Как можете да му съдействате, за да се движи без проблем из жилището Ви? Отговора е лесен – чрез вратичка специално изработена за него. Сигурно до скоро не сте се замисляли, колко важна е една врата, било входна или интериорна и тук не визираме модел, цвят, пълнеж или всички технически характеристики, които обикновено сте свикнали да търсите. Тук имаме предвид един напълно нов и подценяван тип врата, а именно врата с вратичка за домашен любимец монтирана в нея.

Може ли сами да се справите със задачата?

Най-вероятно си мислите, че изрязвайки дупка с правилни размери във вратата си, ще постигнете бърз и лесен начин за решение на казуса. Да, така е, но предприемайки необмислен ремонт, хората си навличат още неприятности.

Dupka Kuche

 

Малката вратичка за любимци, обикновено е дупка, която при неправилно изрязване поврежда необратимо основната врата. Крилото може да не е добре закрепено или да е от материал, който е лесно може да се нарани. Ако не сте напълно сигурни, че усилията Ви ще са успешни, не предприемайте сами тази стъпка.

Заложете на професионалното изпълнение!

Само допуснете в мислите си, как би стояла малка вратичка, копие на голямата, например като стил, модел и обков! Да бъде отваряна, когато е необходима и сигурно заключвана, когато не се нуждаете от нея. Това удобство няма да наруши здравината, външният вид и функционалността на основната врата. Само си представете колко ще сте доволни, както и Вашия домашен любимец! Представете си, живеете в къща и кучето Ви само излиза на разходка в двора, без Вие да сте ангажирани с това. Не отваряте и не затваряте след него, а то не е длъжно да Ви чака да си отметнете ангажиментите и да му обърнете внимание. Всички са удовлетворени, спестявайки доста неудобства!

Ще кажете: „Това не е ли скъпо удоволствие?“. Всеобщото мнение е, че врати се правят, но по-скоро като изключение или поръчка, от хора, които разполагат със средства. Тук говорим за бюджетен вариант, за нещо, което ще бъде достъпно за обикновения потребител. По наше мнение, това е доста подценявана пазарна ниша, която открива големи възможности. Тенденциозно хората сега, остават все повече време у дома и все по-често у тях напира идеята за домашен любимец. Не е нужно човек да бъде ексцентрик, за да се възползва от подобно удобство. То е практично решение за домашния любимец и неговия собственик!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.