Каталог на магазини за врати в България

Затворете вратата в стената

 

Червена интериорна врата

Искате ли отворен етаж или функционално помещение? Не е нужно да избирате! С плъзгащи се врати Варна получавате и двете части, без да губите ценно подово пространство. През последните години плъзгащите се интериорни врати са получили възраждане, тъй като все повече хора осъзнават ползите. Днес е обичайно да се използват плъзгащи се врати като класически стаен разделител, но също и като алтернативно решение за врата например за офиси, тоалетни или спални.

Много възможности за избор

Всички наши интериорни врати се предлагат като плъзгащи се врати – независимо дали търсите вградено или повърхностно монтирано решение. За да улесним работата, предлагаме цялостни инсталационни модули, които можете лесно да вградите в стена. С плъзгащи се врати спестявате ценни квадратни метри и лесно можете да постигнете бързи промени в дома, като разделите по-големи помещения на по-малки – или обратно. Плъзгащите се врати създават гъвкавост и не се налага да правите компромиси с интериора.

Модул за монтаж на плъзгаща врата

Сечение на секцията на плъзгащата се врата за единична врата

Модерна спалня

Решение за врата, което се плъзга по релси

Ако имате носещи стени и не можете да вградите плъзгащите се интериорни врати в стената, все още имате вълнуващи възможности. Плъзгащите се врати могат да бъдат просто и елегантно монтирани извън стената – както е на тази снимка, където плъзгащите се врати допълват елегантно мебелите на стилния Ханс Вегнер.

Ако изберете повърхностно монтирана плъзгаща се врата, можете да използвате така нареченото палто, което можете лесно да монтирате на стената. За улесняване на работата, ние предлагаме готови покрития за стенен монтаж. Както повърхностните, така и вградените плъзгащи интериорни врати се предлагат като двойни врати.

Независимо дали става въпрос за външна врата или за вътрешна врата, която търсите, или ако търсите стил, дизайн, функция, материал или може би имот, най-вероятно ще намерите врата, която перфектно ви пасва в нашия широк асортимент.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *