Каталог на магазини за врати в България

10 цвята на входните врати за тухлени къщи

Опитайте Синя врата

Тухлена къща със синя входна врата. Обичаме този дом от вечната серия с неговите лози и зеленина – и щастлива вятърна синя входна врата. Този почти лилав – почти син нюанс е идеален за посрещане на гости в дома Ви и поставяне на усмивка на лицето Ви всеки път, когато се върнете. Това е забавно и лесно да се направи.

Бяла входна врата за дома

Традиционен бял

Тухлена къща с бяла входна врата. Този дом разполага с класическа бяла врата. Меките цветове се съчетават добре с избледнялата тухлена фасада и поддържат нещата леки и модерни.

Средно сив

Тухлена къща със сива входна врата. Ако имате по-голяма къща от червена тухла, помислете за неутрална средно сива врата. Сивото без много оттенъци е чудесен избор, който няма да се сблъска с топлия тон на тухлата и позволява на смелия червен цвят наистина да се откроява.

Украсете със зелено

Тухлена къща със зелена входна врата. Използването на зелено е прекрасен начин да съчетаете дома си с околността и да придадете малко земна вибрация на вашето пространство. Този сладък дом разполага с зелена врата, която е невероятно приветлива и се съчетава красиво с плътната тухлена външност и зеленината отвън.

Жълта входна врата за къща 2020

Слънчево жълто

Тухлена къща с жълта входна врата. Малко цветове предизвикват толкова щастие, колкото чистото слънчево жълто, а този тухлен дом доказва, че може да е любимият ни избор за входна врата. Този весел цвят не само посреща гостите по най-добрия начин, но и се съчетава добре с топлината на тухлата и тези красиви лози от жълти рози.

Тухлена къща с оранжева врата

Ако искате цвят, който наистина да изпъкне на вашия блок, опитайте ярко оранжево като този от луксозни пространства. Не само топлината на портокала играе добре с тухлата, но и придава натоварване на личността на външното пространство. Макар оранжевото да не е за всеки, то се счита за „социален цвят“, който повдига настроението.

Изборът на цвят на входната врата трябва да е добре обмислен, но не се страхувайте да експериментирате. Правилният цвят ще добави много привкус и ще посрещне гости в дома ви.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *