Каталог на магазини за врати в България

10 цвята на входните врати за къщи

Защо не, синя врата?

Представете си Вашата къща със синя врата? Не е ли симпатично и романтично, като онези, които сме свикнали да виждаме по филмите и списанията? Такава входна врата, внася онзи уют и усещане за простор, свобода и безгрижен живот. Несъмнено това ще се предаде и на всички посетители на дома. За постигане на този психологически ефект, преценете фасадата на къщата си и дали цветът ѝ, би се хармонирал във синьото на входната врата.

Бяла входна врата за дома

Ако сте традиционалисти – изберете бялото!

Не Ви е нужно много, за да постигнете синхрон във всички цветове отвън и вътре в дома си. По простата причина, че бялото е най-доброто решение, когато не сте сигурни, дали ще получите удовлетворяващ резултат – то си подхожда с всичко! Само имайте едно наум, за лесното замърсяване на покритието. Погледнато реално, то не се цапа повече от всички други цветове, но пък се вижда

Сивото, модерно ли е все още?

О, да! Ако търсите изчистен и ненатрапчив силует, който в същото време да е модерен, това е Вашият цвят! Ако тухлената Ви фасада е с червени тухли, помислете за неутрално средно сива входна врата. Така ще накарате красивата външна облицовка на дома да се открои.

Зелена врата – толкова обичайно за страната ни!

Ако се разходите до малките градчета и села, ще се изненадате да забележите, че повечето външни врати са зелени. Толкова сте свикнали с този факт, че изобщо не Ви прави впечатление. Зеленото внася спокойствие и балансира енергията – положителна или отрицателна. То доближава до природата и носи духа на земята. Няма да сгрешите, слагайки си входна врата с този цвят! Комбинира се прекрасно с тухлите отвън и няма да прави силно впечатление, но ще създава усещането, че всичко си е на точното място си.

Жълта входна врата за къща 2020

Слънчево жълто

Интересно звучене, носят жълтите входни врати! Те греят окъпани в светлина, точно като собствениците си! Сред цветовете, са малко тези от тях, които предизвикват толкова усмивки, колкото чистото слънчево жълто. Този позитивен цвят, не само ще посреща гостите Ви, но и ще се съчетава добре с топлината на тухлата и екстериора около входа на жилището Ви.

Оранжева врата

Няма как да подминете, без да се загледате по къща с оранжеви багри на вратата, нали? Този цвят подобрява настроението и хармонира с тухлената фасада, защото се доближава до нея. Ако, целите това, значи решението Ви е правилно!

Изборът на цвят на входната врата трябва да е добре обмислен, но не се страхувайте и да подходите разчупено! Правилният цвят, може би отговаря и на Вашия характер, затова не поставяйте в ума си граници!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.