Каталог на магазини за врати в България

Какво казва цвета на входната врата за вашия характер?

Повечето от вас, не придават голямо значение, когато избират своята входна врата. Всички си мислите – „Че каквато и врата да избера, това е врата, като всички останали”… Но по-долу ще ви запозная със значението на цвета, който сте си избрали. Той издава част от вашия характер, дали сте интелигентен, приветлив, искрен или загадъчен човек. Прочетете и сравнете дали вашия цвят на входната врата издава част от характера ви!

Тъмно сиьо

Счита се за цвят избран, от тези, които са най-интелигентни. Той е израз на духовния свят и дълбоките страсти. Прекалената чувствителност е минуса на този цвят.

14 Front Door Colors To Boost Your Curb Appeal

Жълто

Тези хора, избрали този цвят за входната си врата, се смятат за най-щастливите и приветливи домакини, позитивни и гостоприемни.

Зелено

Този цвят е избран от хората, които са искрени, хармонични и щедри. Дава увереност и спокойствие. Свободата е нейната естествена енергия. Зеленото е добър цвят за вашата врата, характеризиращ живота и еволюцията, но също така има и недостатъци – несигурност и мързел.

Черно – емблематичен цвят

Смята се, че е избран от онези, които са най-загадъчни.

Червено

Асоциира се със страстните хора, интензивен и драматичен цвят. Цвета на вратата се свързва с физическа сила, движение и жизненост

The History And Charm Of A Red Front Door Town Country Living

Лилаво

Смята се, че лилавата врата е собственост на творческа личност, благородство и самочувствие. Креативността, толерантността и силата на мисълта са свързани с този цвят

Кремаво

Кремът е цвета, който най-много се свързва със спокойния дом.

Розово

Tези хора, които са избрали този цвят, са най-изненадващи и палави.

Бяло

Бялото се счита за „прост”, невинен, спокоен цвят и често е предпочитан за цвят на врата от тези, които обичат минималистичната естетика.

Front Door Paint Colors To Create Gorgeous Curb Appeal

Oранжево

Това е вълнуващ цвят за вашата входна вата изразяващ – здраве, жизненост, креативност, доверие, смелост и комуникация, а щастието е предавателя на този цвят. Този цвят се проявява като претенциозен характер.

Един известен цветови психолог казва, че цвета, който избираме за врата, показва вътрешното ни Аз и също така може да влияе много на нашето настроение и това как се чувстваме.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *