Каталог на магазини за врати в България

Какво казва цвета на входната врата за вашия характер?

Повечето от Вас, не придават голямо значение, когато избират своята входна врата. Всички си мислят – „Каквато и врата да избера, това е врата, като всички останали.“ Но по-долу ще Ви запознаем със значението на цвета, който сте си избрали. Той издава част от Вашия характер, дали сте интелигентен, приветлив, искрен или загадъчен човек. Прочетете и сравнете, дали Вашият цвят на входната врата издава част от характера Ви!

Тъмно сиьо

Счита се за цвят избран, от тези, които са най-интелигентни. Той е израз на духовния свят и дълбоките страсти. Прекалената чувствителност е минуса на този цвят.

14 Front Door Colors To Boost Your Curb Appeal

Жълто

Хората избрали този цвят за входната си врата, се смятат за най-щастливите и приветливи домакини, позитивни и гостоприемни.

Зелено

Този цвят е избран от хората, които са искрени, хармонични и щедри. Дава увереност и спокойствие. Свободата е нейната естествена енергия. Зеленото е добър цвят за Вашата врата, характеризиращ живота и еволюцията, но също така има и недостатъци – несигурност и мързел.

Черно – емблематичен цвят

Смята се, че е избран от онези, които са най-загадъчни.

Червено

Асоциира се със страстните хора, това е интензивен и драматичен цвят. Свързва се с физическата сила, движение и жизненост.

The History And Charm Of A Red Front Door Town Country Living

Лилаво

Смята се, че лилавата врата е собственост на творческа личност, благородство и самочувствие. Креативноста, толерантността и силата на мисълта са свързани с този цвят.

Кремаво

Кремът е цвета, който най-много се свързва със спокойния дом.

Розово

Избралите този цвят, са най-изненадващите и палави хора.

Бяло

Бялото се счита за „прост”, невинен, спокоен цвят и често е предпочитан за входна врата от тези, които обичат минималистичната естетика.

Front Door Paint Colors To Create Gorgeous Curb Appeal

Oранжево

Това е вълнуващ цвят за Вашата входна врата. Изразява – здраве, жизненост, креативност, доверие, смелост и комуникация. Неслучайно и щастието се асоциира с него. Този цвят, все пак, говори и за претенциозен характер.

Един известен цветови психолог казва, че цветът, който избирате за вратата показва вътрешното Ви Аз и също така може да влияе много на Вашето настроение и това как се чувствате. Така че ако Ви тегли към определена гама, не правете компромис, а се доверете на шестото си чувство.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.