Врати София – Красно Село

 • Vrati-Sofias

Place Category: СофияPlace Tags: София

 • Профил

  Нашата основна дейност е внос и търговия на интериорни и блиндирани врати. Благодарение на успешната си фирмена политика успяваме да се реализираме на пазара като надежден и качествен бизнес партньор. С изградената си дистрибуторска мрежа в цяла България се налагаме като един от основните вносители на врати в България.

  Предлагаме на своите клиенти и партньори богат избор от интериорни и входни врати на конкурентни цени. В продуктовия каталог можете да разгледате разнообразието от цветове и модели, които предлагаме. Основното предимство, което имаме е постоянна складова наличност, разнообразие от цветове, модели и размери, качествено и бързо обслужване от търговските ни консултанти в четирите ни офиса в България, логистика на доставките за цялата страна и кратки срокове за изпълнение на поръчките.

 • Снимки
 • Карта

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Ревюта

  1 Ревю on “Врати София – Красно Село”

  1. Милен Ананиев Врати София - Красно Село
   Overall Rating:
   5
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Нанесохме се в ново жилище и видяхме, че старата входна врата е за смяна. Добре, че бяха от Врати София, с техния шоуруум наблизо и не ни се наложи да обикаляме из целия град. Посетихме ги и си решихме проблема.

  Напишете Мнение

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.