Каталог на магазини за врати в България

Критерии при избор на магазин за входни и интериорни врати

Когато гледате вратите си и мислите, че е време за промяна. Вратите ви, трудно се отварят и затварят, цветовете и моделите са толкова остарели, имате чувството, че сте израснали с тях. Имаме нови за вас! Време е да посетите магазин за нови врати. Подбрали сме за вас няколко точки как, лесно и бързо да се спрете на точни магазин за вас, от където да останете доволни!

Врати за всеки вкус

Първо старателно си набележете магазина, от който ще закупувате вратите. Гледайте да е на добра локация, за предпочитане ако сте жители на по–голям град да е близо да вас! Предимството магазина да е до вас е да спестявате време, да не забравяме колко е ценно то напоследък.

Цените, другото, което е много важно. На какви цени се предлагат вратите, в тези цени какво е включено, крило, каса, брава, дръжки и т.н. Отделно ли се заплаща монтажа? Доста често срещано е монтажа на вратите да не е включен в цената, а да се заплаща отделно. Да питате за допълнителни услуги да ли се правят, предлагат, заплащат като цепване на перваз, подрязване във височина и т.н. Кой предоставя размери, има ли това значение? Интересувайте се от всички подробности около вратите, за да не останете неприятно изненадани след или по време на монтажа ви.

Отношението – това е много важно, за да се чувствате до края на финализирането на сделката добре и спокойни. В практиката е много, често срещано да се пренебрегне цената, на вратите, поради по-добро отношение и спокойствие, което се предоставя от друг продавач – консултант. Не се притеснявайте, да бъдете себе си в избора на продавача – консултанта, който да ви движи нещата и да ви държи в течениe, а вие да му имате доверие.

Това са едни от най – важните фактори, за правилния избор. Винаги ще излезе и някой друг, но според нас това е основата. Запишете си всичко, за което се сетите. Всеки детайл е от значение, особено щом става дума за толкова важна покупка като врати.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.