Каталог на магазини за врати в България

Входната блиндирана врата, означава сигурност!

Както всеки знае, когато някой за пръв път влиза в нечий дом, първо вижда и забелязва вратата. Дори, има сравнения на входа на жилището с входа към душата на човек и макар и да звучи сюрреалистично, изборът който трябва да се направи при закупуването на входна врата, изобщо не трябва да базиран само на финансовите възможности. Наясно сме, че не всяко домакинство разполага с доходи над средното ниво, но все пак има входни врати, които са перфектно съчетание между цена, качество и външен вид.

Блиндираната врата съчетава всичко в едно

Сигурност

За всяка външна врата от съществено значение е здравината на материала. Най-добрият вариант, който покрива това изискване е разбира се – блиндираната входна врата! Направена е в сърцевината си от метал, който прави пробиването ѝ изключително трудно, а и ако някой се опита да влезе с взлом посред нощ, определено няма да е по най-тихия начин. Няколкото заключващи системи и наличието на пасивни шипове, също не са за подценяване при закупуването на блиндирана входна врата, понеже със сигурност ще затруднят желаещите, поискали да влязат неканени в дома Ви.

Ако държите на още по-голяма защита, има алармена система към някои от вратите, която допълнително ще подсигури Вашия дом и ще Ви добави доза спокойствие в така напрегнатото и без това, ежедневие.

Дизайн

Дизайнът на вратата, според повечето хора, е на второ място по важност, а даже някои предпочитат първо да си харесат цвят и модел, а след това да разпитат от какво е направена.

Блиндираните врати се различават по MDF плоскостите, допълващи прекрасно външния им вид. Турските врати, предлагащи се у нас, са едни от най-качествените, с най-интересен дизайн и цветова гама. Въпреки, че облицоващите им плоскости са от дървесина, здравината им изобщо не отстъпва на тази на метала. Съчетанието между красив дизайн и здравина прави турските входни врати най-предпочитаните на пазара. Проучете и разгледайте вратите под марката Картал и си харесайте сред множеството различни модели, подходящи за всеки вкус!

Цена

Spisak Prioriteti

За съжаление цената, понякога, остава водеща за някои от потребителите. Погледнато от друга гледна точка, всъщност ръководещи се оказват приоритетите. Хората са склонни да загубят пари, влагайки ги в най-новото , предлагано от технологичния свят, а не се замислят, че примерно, след една година, дори месеци, то вече е остаряло. Инвестицията в блиндирана врата е дългогодишна! Определено ще спечелите и ще останете удовлетворени, защото ще видите реално ползите, които ще са за цялото Ви семейство

 

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.