Каталог на магазини за врати в България

Цветът на входната врата показва какъв е характерът Ви

Входната врата и нейния цвят не се ограничава само до личен стил и предпочитания. Със сигурност той определя подсъзнателно възприятието на околните за Вас. Тук ще разгледаме какво говори цвета на входната врата за характера Ви и какво впечатление оставя в случайния минувач.

Черен

Класически цвят, от който лъха елегантност и сила! Определено зад нея се крие личност, умееща да упражнява контрол с авторитет. Независимостта и аналитичното мислене не са му чужди. Какво по-величествено от масивна черна входна врата? Ако Ви харесва този цвят на вратата, означава, че сте сериозен и отговорен човек. Този традиционен цвят прави дома да изглежда по-безопасен и добре защитен.

Бяла и черна врата

Бял

Какво казва най-често срещаният от всички цветове на входната врата за вас? Той е белег за невинност, Какво казва най-често срещаният от всички цветове на входната врата за Вас? Той е белег за невинност, доброта и чистота. Предпочитан е от позитивните и усмихнати личности. Освен това, те са много общителни, смели в решенията си и искрени в отношенията.

Син

Синьото е символизира лоялност, мир и доверие. Тези, които предпочитат синия цвят за входна врата, оставят впечатление в хората, че семейството зад вратата живее спокойно и същото така, притежава креативен и иновативен ум.

Жълт

Този цвят говори за енергия и вдъхновение! Този смел цвят за входната врата със сигурност прави впечатление! Жълтото е свързано с оптимизъм и живот. Гостите ще очакват слънчеви стаи и весел декор вътре. Най-добре ще седи такъв цвят врата, ако фасадата Ви е в по-тъмен цвят. Жълтата входна врата също казва, че сте логични и същевременно и вълнуващи. Подобно на цвета, Вие имате положително отношение към всичко.

Червен

Червена и зелена врата

Сила и доминантност – това можем да кажем за червената входна врата. Няма съмнение, ярко червена входна врата е трудно да се пропусне! Перфектен избор на личности, които се открояват сред тълпата. Днес червена врата казва: „Добре дошли!“ Ако имате червена врата, Вие също се радвате на внимание.

Зелено

Асоциацията за този цвят е здраве и природа. Показва спокойствие и свежест. Хората, предпочитащи такава врата са отворени към света и завладяващи, но не в контролиращия смисъл. Напротив – проявяват емпатия към околните и техните проблеми и заразяват със своето спокойствие и харизма. Зеленото създава чувство за безопасност, което предполага хармонична домашна обстановка. Хората, които живеят там, са амбициозни и се стремят към лично израстване – духовно и материално.

Кафяв – дървесен цвят

Дървена входна врата

Собствениците на жилища, които държат вратата им да е с традиционен дървесен цвят са щедри и земни. Те са мили и всички, които почукат на вратата им, се радват на гостоприемството им. Цветът е характерен за уравновесените хора, които са емоционално интелигентни и разумни. Искате да изглеждате жизнени и вълнуващи, без да прекалявате? То тогава, това е подходящия цвят за Вашата входна врата, който най-много Ви подхожда.

Финалните ни думи са за това, че винаги е добре да се ръководите от Вашите усещания за света, именно тогава ще сте истински пред себе си и околните!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.