Каталог на магазини за врати в България

Интериорни врати за нетипични ситуации

Недостатъчно място в стаята

Има хора, които имат нестандартна ситуация в техните имоти. Като например, най-често срещаният проблем е при строежа и изграждането на новия им дом, на някои помещения не може да се монтира стандартна отваряща се врата, поради факта, че няма място за отваряне.

Решение:

При наличието на такъв проблем, голяма част от попадналите в тази ситуацията, си мислят, че няма решение и ще има разминаване при модела и цвета с другите им интериорни врати. Това не е така, защото има варианти, чрез които ще се спести много място и в същото време ще се гарантира лесна употреба и спокойствие. Как ще стане това – чрез плъзгащи врати! Тук избора на модел предлага пълна свобода на въображението!

Единият вариант е врати, които се поддържат на склад, а другия вариант е поръчков модел по избран дизайн от каталог.

Съществуват еднокрили плъзгащи врати, но може да Ви предложим и други варианти като двойна плъзгащи врати с по-голям размер, но все пак всичко да е съобразено с мястото.

Двойната плъзгаща врата се препоръчва на потребители, които имат по-голям строителен отвор, който не желаят да коригират, но и не са склонни и да монтират стандартна отваряща се врата, за да не губят от пространството в стаята. Това не е проблем, разбира се, при точно такива ситуации може да се монтира двойна плъзгаща врата.

Много голям строителен отвор

Портална стъклена врата

Но освен тези ситуации, при които водещото е да се спести място има и такива, които пък имат много големи и широки строителни отвори.

Решение:

Разбира се, този „проблем“ има своето решение! Тук можем да Ви предложим портална интериорна врата, която първо, че ще Ви осигури нужното уединение и второ, че ще се запази почти целия потенциал на отвора без да има усещане за намаляване на простора в помещението.

Ето, че дадохме решения в някои по-специфични ситуации. Никога не се отказвайте да експериментирате, с оглед да подобрите комфорта и цялостното излъчване на дома си!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.