Каталог на магазини за врати в България

Монтаж на врати

Дошло е времето за онзи основен ремонт, който отлагате всяка година? Решили сте да смените старите врати и да сложите нови, красиви и модерни, идеално пасващи на новия Ви интериор? Всичко това звучи добре, но знаете ли, че този ефект е възможен, само ако вратите Ви са правилно монтирани. Това ще гарантира добрия естетичен вид и цялостната визия на дома.

Кой да извърши монтажа?

Най-добре е да се доверите на професионалистите, повечето фирми за врати предлагат и монтаж, поверен на квалифицирани екипи, занимаващи се с това. Възможно е тази услуга да Ви се стори не по джоба, но бъдете сигурни, че тези хора знаят какво правят, занимават се с това ежедневно и знаят особеностите на всеки модел врата.

Тази инвестиция в качествена услуга ще Ви се отблагодари в бъдеще, тъй като с времето и ползването на вратата, ако монтажът не е извършен качествено, то е възможно да се проявят дефекти, които ще нарушат вида и качеството на изделието и които гаранцията ви не би покрила.

Ако обаче все пак сте решили да монтирате сами вратите си,запознати сте технически и тази дейност не ви е чужда, то тогава вие сте на ход.Като за начало е нужно да се насочите към конкретен модел и да се поинтересувате от необходимите строителни отвори, които се изискват за конкретната врата. Измерете добре вашият отвор,като това става най-добре на чист отвор,след като сте демонтирали старите си врати,ако има такива.

Направете измерване на няколко места, тъй като е възможно да има денивелация, ако има нужда от корекция и дооформяне, не го подценявайте, а се придържайте към изискването, то е от особено значение за крайния резултат. Уточнете всички детайли, цветове, условия на които ще бъде изложена вратата, дръжки, брави и посока на отваряне.

Поискайте доставка до дома ви, тъй като вратите не са малки по обем и транспортирането им изисква пространство и правилна подредба. След като получите стоката си, задължително я огледайте за дефекти, несъответствия или липси по окомплектовката, сега е моментът да направите това, а не след като вече сте се разписали, че я приемате в пълният й вид, както трябва да изисквате и гаранционна карта на изделието.

Важно е да знаете,че врати се монтират при готов под и стени,като разбира се има изключения спрямо ситуацията.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.