Каталог на магазини за врати в България

Защо да изберете блиндирана врата със стъкло?

Днес модерните блиндирани врати са изработени от материали, които гарантират максимална безопасност и защита. В същото време осигуряват значително естетическо въздействие и вие имате избор от много модели със стъкло. Така домът Ви ще придобие елегантност и осветеност.

Стъклата при блиндираните врати

Типичен пример за това как този тип врати все повече се стреми да съчетава безопасността и дизайна се дава от блиндираните врати със стъкло. Има много видове, но в последните години все повече се предлагат моделите със стъкло. Те са изключително безопасни, защото стъклата им са бронирани и нечупливи. Направени са да осигурят максимална устойчивост на всеки опит за счупване. Успехът на този вид бронирани врати се дължи на това, че те осигуряват висока светлинност както в дома Ви така и в офиса. При избора на врата е от съществено значение да се гарантира, че ефективността на безопасността, по-специално анти-взлом е с висок стандарт.

блиндирана врата

Блиндирани врати със стъкло: характеристики и видове стъкло

Много от бронираните врати са с дървено покритие, но също така и със стъклено, което гарантира по-голяма лекота на външния вид, но не застрашават безопасността. Стъклата, които се използват за блиндирани врати, са всъщност специални очила, оборудвани с бронирани и антипроникващи характеристики за пълна сигурност. Вие може да изберете размера и разположението на стъклото във вратата. Също така ще бъде възможно да изберете врата с централно стъкло или със странично стъкло. Стъклените геометрии могат да са правоъгълни, квадратни и много други видове според вашия вкус. Те биват непрозрачни, прозрачни, сатен, пясъчни или оцветени. Трябва да се подчертае, че изборът не е продиктуван само от естетически фактори, но често и от наличния бюджет. Единственото ограничение, което има при избора на блиндирана стъклена врата се дава от съотношението на повърхностите. Следователно размерите на стъклото трябва да се определят според размера на вратата. Всъщност прекомерното удължаване на стъклената част може да доведе до нестабилността ѝ, поради което тя губи ролята си на безопасност.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.