Каталог на магазини за врати в България

Правилния избор на блиндирана врата за къща

Блиндирана врата

Блиндираната врата на Вашия дом е неговото лице. Тя прави първото впечатление на вашите гости или на случайни минувачи, които просто са я видели. Именно за това е важно да се спрете на интересен и модерен дизайн. Както и подходящ цвят, който да съответства на екстериора на дома Ви.

Още по-важен фактор в избирането на блиндирана врата, в случая за къща, е нейната структура, сигурност и устойчивост на външни влияния.

В днешно време на пазара има безброй производители, всеки от които ни убеждава, че именно техния продукт е най-добрия и точно на тях трябва да се доверим при покупка на врата. Преди обаче да тръгнем на обиколка по магазините и да бъдем залети от информация, с която абсолютно не сме запознати, би било по-добре да направим наше проучване, за да се запознаем поне бегло с това, което би било подходящо за нас като продукт и кое не.

Блиндирана врата

Ето и нашите съвети, които са от най-голямо значение при избор на блиндирана врата за Вашата къща:

UV защита – UV защитата е първото нещо, което трябва да търсите в характеристиките на Вашата блиндирана врата, защото така тя ще бъде предпазена от атмосферни влияния като слънчева светлина, дъжд, влага, сняг и други.

Структура – добрата структура на крилото Ви осигурява шумо и топло изолация от висок клас, изключително важен фактор, когато говорим за блиндирана врата на къща. Ние препоръчваме каменна вата за изолация. Добре е вратата да е изцяло метална с метални оребрения в самото крило и поне един метален лист – така тя ще бъде по-устойчива при евентуални удари и наранявания.

Сигурност – високия клас защита на Вашата врата ще Ви осигури спокойствие. Препоръчително е да имате две независими заключващи системи с поне по 3 активни шипа. Допълнителен елемент на сигурност са и пасивните шипове. Те са от страната на пантите и влизат в касата при затворено положение на вратата. Така те Ви гарантират стабилност и непомръдване на крилото, при евентуални опити за грабеж.

Ако моделите, които сте си харесали, отговарят на описаните по-горе характеристиките, може смело да преминете към етап на покупка. Така ще се радвате на новата Ви придобивка. Тя няма само да служи като добра защита, но и с подходящо подбран дизайн ще бъде акцента на Вашия дом.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.