Каталог на магазини за врати в България

Избор на врата за детска стая

Ставайки дума за избор при подмяна на интериорни врати, а още повече ако са за детска стая, трябва много добре да обмислите предимствата и недостатъците им. Помислете на това – кое като родител на първо място, е най-важно за Вас и за детето Ви? Много често с израстването му, хобитата, интересите и желания му се променят. Затова използвайте, докато са достатъчно малки, Вие да вземете изцяло решението за обзавеждането на една детска стая – като мебели, цветове, стилове и не на последно място врата. В следващите редове ще Ви насочим към едни от най-важните аспекти, над които да помислите, избирайки.

Звукоизолация

Zhena Opitvashta Da Chue

Доста често клиентите с деца до 3-4 годишна възраст предпочитат, дори да не затварят вратите на детската стая, затова и въпросът за звукоизолацията не ги притеснява. Но за някои за домакинствата, е важно интериорната врата да се затваря и да дава нужното спокойствие и тишина на детето им. Особено във времената на технологии, в които живеем и устройства като бебефони и камери, с които при необходимост родителят, би могъл да е наясно какво се случва с детето му.

Цветове

Тук определено Ви съветваме за заложите на малко по-светлите гами, но и не изцяло бели врати, понеже, както знаете, обикновено малките палавници си фантазират, че са „платно за рисуване” и обичат да опитат новите си моливи/флумастери върху тях. И не само – доста често пипат и обикалят с мръсни ръце, които оставят като „отпечатъци” по вратите.

Varianti Vrati Za Detska Staya

Безопасност

Ако сте притеснителни най-добре е да изберете или съвсем изчистени врати или такива с фрезовка. Избягвайте модели със стъкло, защото децата са много невнимателни, доста често хвърлят разни неща и може да се стихне до инцидент и счупване на някое стъкло.

Обков

Определено, ако детето Ви е тепърва проходило и „още не разбира” е най-добре да не оставяте ключовете на вратите на тях, защото рискувате играейки си с тях, детето да Ви заключи, под формата на игра и да не може да отключи след това. В този случай единственото, което може да направите, ако няма никой вкъщи е да разбиете вратата.

Надяваме се, когато стигнете до избор за врати на детска стая, наистина вече той да бъде доста по-лесен благодарение на нашата статия.

 

 

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.