Каталог на магазини за врати в България

Качествени интериорни врати – нормална цена

На пазара се предлагат вносни врати, чието качество е високо и на достъпни цени. Не е задължително да купувате най-скъпите или пък да се примирявате с най-евтините врати, които не отговарят на Вашите изисквания. Не всички врати на ниска цена са некачествени. Всичко зависи от нас – клиентите, които задават търсенето и предлагането на пазара.

Цена на интериорните врати

За интериорна врата е нормално цената да започне от около 220 лв. В цената на вратата може да е включено всичко – безплатен чист монтаж, каса, первази, крило, уплътнения, дръжки, панти, насрещник, ключове, брава, върток за нощно заключване и стъкло (ако моделът е поръчан с него). Цената е примерна и се определя в зависимост от дебелината на вашия зид или колко е широка касата ви.

Разбира се, на вас оставяме избора на конкретен модел и цвят, които ще съчетаят елегантността в жилището ви. Доста често най-избираният цвят е „бял”, а други клиенти решават да са по-смели и се спират на нещо по-екстравагантно като „венге”, но всичко зависи от съответния интериор.

Евтини врати за интериор се предлагат във всеки град, но замисляли ли сте се какво купувате и за какъв период от време ще го използвате? Купувайки една качествена и здрава интериорна врата, Вие си гарантирате, че вложените в нея средства ще могат да ви се изплатят за дългата ѝ експлоатация.

На какъв период от време сменяме интериорните си врати?

Отговорът е: веднъж на 20-30 години. Замислете се при покупката на интериорна врата дали ще инвестирате повече или ще закупите врата, на която след като изтече гаранцията ще се повреди и така или иначе ще трябва да я смените? Добре е да се запознаете с гаранционните условия за експлоатацията на вратата – колко често е добре да я смазвате, с какво се почиства, дали може да използвате препарати, дали е влаго или водоустойчива.

Убедена съм, че с минимална упоритост и желание за знания от Ваша страна, ще откриете най-добрата оферта за интериорна врата, най-добрите модели и цветове. Препоръчвам Ви да обърнете внимание на това кой ще монтира вратата. Доверете се на монтажна фирма с опит, най-добре е, ако се занимава само и единствено с монтирането на врати. Така ще се доверите на специалисти в дадената област. Хубаво е и ако имате гаранция на самия монтаж, така самите Вие ще сте спокойни и застраховани от грешки. Проследете монтажната дейност и се радвайте на избраната от вас интериорна врата.

Оставяме избора във Ваши ръце, защото вярваме във Вас, а ако не сте сигурни в него, се доверете на интериорен дизайнер.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.