Каталог на магазини за врати в България

Защо да си вземем блиндирана врата?

Ако търсите максимална защита за Вашия дом, то несъмнено блиндираните врати ще приковат вниманието Ви, от пръв поглед. Именно защитата и сигурността са основното предназначение на входните врати, затова трябва много внимателно да направите избора си при търсенето на този вид врата. Нека да характеризираме какво всъщност представляват блиндираните врати. С Другата дума, с която можем спокойно да заместим „блиндирани“ е „бронирани“, което всъщност само по себе си означава непробиваеми.

Какво представляват блиндираните врати?

Това отлични врати, които представляват две MDF фрезовани плоскости с лаково или ламинатно покритие, а касите им са метални, а също и боядисани по специална технология. Пълнежът на крилото може да бъде от минерална-каменна вата, която е най-добрият топло и шумоизолатор. Ако това е важно за Вас, следващият срещан е полистирен пълнеж, метално оребряване и метален лист. По крилото са разположени активни, различни на брой шипове, които се активират при заключване, съдържат и пасивни, влизащи направо в касата при затваряне на вратата. Което значи, че при евентуално разбиване на пантите, не може да бъде отворена вратата. Можете да се чувствате напълно подсигурени с висококачествени заключващи системи, обикновено с ямкова и секретна ключалка. Друго предимство на този вид врати е, че те са със каси, които имат завидно предимство – регулират се и обхващат страните изцяло, което дава на вратите още по-голяма здравина и стабилност.

Блиндирана врата

Блиндираните врати и обикновените входни врати

По всички параграфи блиндираните врати превъзхождат стандартните входни и металните врати. Ако имате нужда от по-голяма сигурност и защита не се колебайте да се насочите към този тип врати. Ако сте с две обикновени входни врати, съветваме Ви да ги замените с една блиндирана, тъй като две обикновени врати, да не кажем и три, не биха затруднили най-опитните крадци.

Не на последно място бихме Ви посъветвали да оставите на специалистите монтажната дейност, тъй като това е важен момент и не бива да бъде подценяван, защото ако не бъде инсталирана професионално, рискувате неефективна врата.

Закупуването на блиндирана врата е доста надеждна и дългосрочна инвестиция. За това при закупуването ѝ трябва да се подходи много прецизно и внимателно. Трябва да я изберете да бъде достатъчно надеждна, с добра изолация. И накрая, но не на последно място с добър външен вид – цветово и като модел, защото все пак входната врата ежедневно ще бъде пред очите Ви.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.