Каталог на магазини за врати в България

Направи живота си по – лесен с плъзгащи интериорни врати

Хората обикновено не осъзнават, че вратите са важна част от интериора. Те са прекрасно допълнение. Търсят нещо по-бюджетно, но вратите са най-важната част, защото се използват многократно на ден. Когато една врата е бюджетна, тя няма дълъг живот в нея. А когато е инвестирана по-голяма парична сума, вратата спестява време до нейната смяна. Те са първото нещо, което се забелязва, когато влезнете в даден дом.

Плъзгащи врати и интериора на дома

Ако пък са избрани правилно и съчетани с дадения стил в жилището изглежда красиво. Поставянето на плъзгащи врати може да бъде много практично и елегантно предложение. Те не са само за дома, но и за работни места когато искате да отделите дадено помещение. Ако стаята е малка и не ви позволява монтиране на врата – навън или вътре, най-добрия вариант е да поставите плъзгаща такава. Тя се плъзга до стената и не заема място. На пазара, когато ги пуснаха бяха доста по-висока цена. За разлика от днес цената вече е достъпна за всеки джоб. Плъзгащите врати са един добър избор пред интериорните врати.

бяла интериорна врата

Разлика между плъзгащи и интериорни врати

Разликата между врата с панти и плъзгащите е, че са доста по-скъпи. Оскъпяването идва от плъзгача. Вратите с панти и както и плъзгащите изискват поддържане за доброто функциониране. Самата поддръжка не изисква много време и не е толкова трудна.

Почистване на вратите

При плъзгащите врати на 6-7 месеца е желателно да се почистват и смазват механизмите. За да се почистя релсите най-добре е да се полза четка или прахосмукачка. Така им се удължава живота. Както всяко нещо така и интериорните врати трябва да се поддържат. Особено, ако искате по-дълго време да ги използвате. Домът Ви придобива индивидуален и различен дизайн както повече пространство и комфорт. За да пестите място това е правилният избор – плъзгащи врати. Те могат да се плъзгат както пред така и в стената. Правилният избор за врата която Ви спестява място и придава много по-съвременен стил.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.