Каталог на магазини за врати в България

Защо да изберем Gradde?

Изборът на интериорни врати е не лесна задача. Пазарът на врати е залят от различни серии врати, отличаващи се по производство, цветови гами, модели, пълнежи. Как да се спрете на правилната серия за Вас?

Gradde – качество, което е забележимо от далеч и на достъпни цени

Серия Gradde са интериорни фалцови врати. Вратите са изработени от плоскости – HDF, рамка от масивна иглолистна дървесина и пълнеж от пчелна пита, допринасяща за шумо и топлоизолацията. Касите обхващат зидове до 37 см., като се предлага и допълнително уширение от 15 см., което да покрие и по-широките такива. Моделите могат да са в светла или тъмна гама, но не само – има особености в покритието.

Светла или тъмна врата?

Светлата гама се състои от 4 цвята – Ясен Вералинга, Шведски Дъб, Сибирска Лиственица и Дъб Вераде. Покритието им е Клас А, което означава, че е изработено от смоли (меламинови) и дървесни частици, което прави материала устойчив на надрасквания и влажност.

Тъмната гама се състои от 2 цвята – Орех Рибейра и Череша Сан Диего, като при тях покритието се води А++, изработено от лакове и смоли, които гарантират водоустойчивост и дълга издръжливост на HDF плоскостите.

Покритието на вратите е поставено по иновативната Hartfein технология, което означава, че покритието е непрекъснато по цялото крило. Именно тази характеристика прави материала водоустойчив.

Изолиращи пълнежи, но какви?

Можете също да избирате между два пълнежа на вратата. Единият тип е пчелна пита, който осигурява лекота на крилото, а другият – перфорирано ПДЧ , помагащо за още по-добра шумо и топлоизлоация.

Възможностите са много!

Като допълнение от Gradde предлагат и възможност за поръчкови модели като каталога им се състои от над 600 модела. Ако желаете плътна врата с огледални ленти в различни форми или крило със стъкло с принт, изобразяващ плаж, планина или любим артист, Gradde може да Ви го предложи. Вратите се изработват според Вашите предпочитания за дизайн, пълнеж и цвят и идват с 5 години гаранция.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *