Каталог на магазини за врати в България

Вътрешна интериорна врата – диамант в дизайнерските, поръчкови врати

При проектирането на жилището ни незаменима част са изящните интериорни врати, придаващи естетична завършеност на визията на имота ни!

Модели интериорни врати

Най-разпространените модели интериорни врати са тези от дървесина, HDF или MDF. Като цяло вратите са свързващият елемент на всяко помещение, като подбрани по правилния начин успешно могат да допринесат не само за цялостната визия, но и за перфектното допълнение за шумоизолация и топлоизолация.

Богат дизайн

Разнообразие от декорации, форми, варианти, цветове и посоки на отваряне ще ви обещаят решение и за най-взискателния вкус. Насладете се при избора на интериорна врата, заедно с цялото семейство – изберете най-добрия материал, най-точните фрезовани елементи и най-подходящите цветове за дома ви.

бяла интериорна врата

От къде да си закупите интериорна врата

Важно е да обърнете внимание не на количеството фирми, които предлагат интериорни врати на пазара, а на такива, които са се утвърдили – с добри препоръки от вече монтирани клиенти. Обърнете внимание и на цените. Не винаги най-евтиното е и най-добрия избор. Залагайки на по-скъпа интериорна врата Вие инвестирате в по-продължителното време, в което ще я използвате.

Днес на Вашето внимание ще представим вътрешни врати от серия Гама.

Интериорна врата Gama модел 206p

Това са ЧЕШКИ врати, чиято изработка е от HDF материал, осигуряващи сигурност, добра шумоизолация и стабилност. Благодарение на начина, по който са изработени могат да бъдат поставяни на мокри помещения: на баня, тоалетна или килер. Има едно важно правило за експлоатацията на вратите за тези помещения. А именно да не се обливат директно от вода. Достатъчно е да има завеса, преграда или пък душа да се намира на поне метър и половина от вратата. Препоръчително е да поставите и вентилационни отвори на врата, които ще я предпазват от раздуване и ще ѝ позволят да „диша”. Структурата на крилото е от HDF оребряване, HDF масив, HDF плоскост, като покритието е PP (полипропиленов) ламинат.

Серия Гама притежава богатство от форми и цветове. Моделите имат завършеност и стил благодарение на фрезовката си.

Серия Гама е богата на цветове и форми. Фрезовката придава стил и завършеност на моделите.

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *