Каталог на магазини за врати в България

Интериорна врата – диамант в дизайнерските поръчкови врати

При проектирането на жилището незаменима част са изящните интериорни врати, придаващи естетична завършеност. Те са последният елемент, който е необходимост, но и има декоративно значение за дома.

Модели интериорни врати


Най-разпространените модели интериорни врати са тези от дървесина, HDF или MDF. Като цяло вратите са свързващият елемент на всяко помещение, като подбрани по правилния начин успешно могат да допринесат не само за цялостната визия, но и за перфектното допълнение за шумоизолация и топлоизолация.

Богат дизайн


Разнообразие от декорации, форми, варианти, цветове и посоки на отваряне ще Ви обещаят решение и за най-взискателния вкус. Насладете се при избора на интериорна врата, заедно с цялото семейство – изберете най-добрия материал, най-точните фрезовани елементи и най-подходящите цветове за дома Ви

бяла интериорна врата

От къде да си закупите интериорна врата


Важно е да обърнете внимание не на количеството фирми, които представят удовлетворени клиенти. Обърнете внимание и на цените. Не винаги най-евтиното е и най-добрият избор. Залагайки на по-скъпа интериорна врата Вие инвестирате в по-продължителното време, в което ще я използвате.

Вътрешни врати Gama модел 206 p


Днес ще поговорим за вътрешни врати от серия Гама. Това са ЧЕШКИ врати, чиято изработка е от HDF материал, осигуряващи сигурност, добра шумоизолация и стабилност. Благодарение на начина, по който са произведени имат и предимството да бъдат поставяни на мокри помещения – в баня, тоалетна или килер. Има едно важно правило за експлоатацията на вратите за тези помещения, а именно да не се обливат директно от вода. Достатъчно е да има завеса, преграда или пък душът да се намира на поне метър и половина от вратата. Препоръчително е да поставите и вентилационни отвори на врата, които ще я предпазват от раздуване и ще ѝ позволят да „диша”. Структурата на крилото е от HDF оребряване, HDF масив, HDF плоскост, като покритието е PP (полипропиленов) ламинат. Серия Гама притежава богатство от форми и цветове. Моделите имат завършеност и стил благодарение на фрезовката си.

Не се колебайте, а предприемете дълго отлаганата промяна в дома си! Тя ще освежи не само него, но и вътрешната Ви нагласа за всичко, което Ви заобикаля. Ще допринесе да сте по-усмихнати, по-позитивни и смели!

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.